Jeroen Geuens

Spaarrekeningopenen helpt je bij je financiële keuzes. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De BNP Paribas Beleggingsrekening is een gratis rekening die te koppelen is aan uw zichtrekening. U heeft hiermee een apart overzicht om al uw beleggingen te beheren. U ontvangt bovendien een kleine rentevergoedingen over uw tijdelijk kastegoeden.

U kunt zowel beleggen in aandelen als in beleggingsfondsen. Het beleggen in aandelen is eenvoudig en het is ook mogelijk om in andere valuta te kopen en verkopen op een gemakkelijke manier. De beleggingsfondsen zijn toegespitst op een sector, zoals opkomende markten of op bepaald beleggersprofiel, zoals defensief, neutraal of agressief.

Het nadeel van fondsbeleggen zijn de relatief hoge beheervergoedingen die bovendien niet even eenvoudig zijn te achterhalen. Het voordeel van fondsbeleggen zit vooral in de eenvoud en de mogelijkheid om een beleggingsportefeuille op te stellen die voor u ideaal is. (overigens zou dit ook met de trackers kunnen).

Mogelijkheden:

  • Aandelen: u kunt beleggen in een groot aantal aandelen en aankopen doen in andere valuta is relatief eenvoudig
  • Sectorfondsen: u kunt een favoriet thema zoals duurzaam kiezen en hierin beleggen
  • Profielfondsen: u kiest of u een agressieve of defensieve belegger bent en u stelt op basis hiervanuw beleggingen samen

Speciale voordelen:

  • De rekening is gratis
  • De beleggersrekening is te koppelen aan uw zichtrekening
  • Het is mogelijk om uw ideale beleggersprofiel te vertalen in beleggingsfondsen: neutraal, offensief of defensief

Belangrijkste kenmerken


Beheerkosten0,24 %
Order 1k25,00 €
Order 5k25,00 €

» Bezoek website


>> Open een BNP Paribas Beleggersrekening!