Jeroen Geuens

Spaarrekeningopenen helpt je bij je financiële keuzes. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De beleggersrekening van Bolero is gratis: vul het onlineformulier in en stuur het gratis op. Later opzeggen kost je ook niets. Bolero onderscheidt zich van andere aanbieders doordat het analyses en data gebruikt van KBC Securities, het beurshuis van de KBC-groep. Een win-win: je profiteert van het gemak en de tarieven van een online makelaar én van de kennis van een van de grotere banken.

Software

Je kunt online of op je smartphone of tablet kopen en verkopen. Je krijgt een overzicht van hoe je producten het doen en je kunt makkelijk en snel instrumenten zoals aandelen of fondsen zoeken. Daarnaast kun je herinneringen instellen voor je favoriete product.

(Ver)kopen kan overigens op meer dan 20 wereldwijde markten. Tussen 8 en 22 uur kun je gratis naar Bolero’s orderdesk bellen om een bestelling te plaatsen. Je hebt direct toegang tot Euronext of Amerikaanse beurzen en tot producten in Toronto of in Azië.

Bolero Academy

Sinds 2014 heeft Bolero een nieuw beleggersplatform voor particulieren, boven op hun Bolero Trader voor semiprofessionele beleggers. In de Bolero Academy vind je onder andere informatie en uitleg over de Boleroproducten en -platformen, ze hebben strategieën en analyses en je kunt er tutorial-video’s bekijken.

Gratis kennis

Daarnaast kun je leren beleggen: Bolero organiseert regelmatig opleidingen en evenementen. Tot slot kun je gratis informatiepakket aanvragen, dat krijg je binnen drie dagen in de bus. Er zit een maand lang ‘Beurs bij ’t ontbijt’ bij, Bolero’s dagelijkse e-mail met beursnieuws.

Waar kun je in beleggen?

  • Obligaties en opties
  • Via de orderdesk krijg je telefonische toegang tot extra beurzen in Azië en Australië
  • 21 Europese en Noord-Amerikaanse beuren met aandelen, turbo's, trackers, sprinters en speeders

Belangrijke voordelen

  • Je betaalt enkel voor transacties
  • Data, Analyses en nieuws van KBC Securities
  • Gratis realtimekoersen op Euronext en Amerikaanse beurzen

Belangrijkste kenmerken


Beheerkosten0,00 %
Order 1k7,50 €
Order 5k15,00 €

» Bezoek website


> Nu beleggen bij Bolero!


Wat kost het?

Je koopt al aandelen vanaf 7,50 euro per beursorder op Euronext Brussel, Parijs, Amsterdam en Lissabon. Bolero Trader-gebruikers betalen maar 5,25 euro.