dienstverlening

Wie zijn wij?

Dit is een portaalvergelijkingssite, gemaakt door het internetbureau Netcapital. Wij ordenen productinformatie op basis van algemeen toegankelijke informatie die te vinden is op de websites van de vermelde financiële dienstverleners.

We zijn geen financieel adviseur en hebben geen inzicht in de aanvraagprocedure of het beheer van uw financiële product. U kunt deze website alleen gebruiken als aanvulling op uw zoektocht naar het zelf regelen van uw financiële product. Voor vragen over uw financiële product dient u zich altijd te wenden tot de desbetreffende financieel dienstverlener.

Wat doen wij voor u?

Via onze website kunt u verschillende financiële producten met elkaar vergelijken. Om een goede vergelijking te kunnen maken dient u zelf eerst te bepalen wat belangrijk voor u is. Vervolgens kunt u meerdere interessante producten bekijken en onderling met elkaar vergelijken. Bepaal daarna zelf het voor u meest interessante product. Het aanvragen geschiedt altijd op de website van de door u geselecteerde aanbieder.

Wij bemiddelen niet tijdens de aanvraagprocedure en hebben geen inzicht in uw klantgegevens. Als u vragen heeft over een bepaald product, dient u zich te wenden tot de desbetreffende aanbieder. Dit is uw vaste aanspreekpunt voor uw product.

Deze website levert u geen financieel advies maar enkel informatie zodat u zelf in staat bent om producten te vergelijken. U kunt aan ons algemene vragen omtrent financiële producten stellen, maar wij geven u geen advies over een specifiek product.

Hoe volledig is onze vergelijking?

In onze vergelijking nemen we niet alle producten mee. We streven ernaar om 80% van de meest aangevraagde producten te tonen. Wij vergelijken dus zowel de producten van de aanbieders waarmee we contracten hebben als andere aanbieders waarvan wij vinden dat zij een plek op de website verdienen. Wij werken (onder andere) samen met de volgende aanbieders:
 

Hoe vergelijken wij?

Om de vergelijking voor onze producten te kunnen maken, dient u zelf eerst te bepalen wat belangrijk voor u is. U kunt via zoektermen of productcategorieën tot een aantal producten komen en deze kunt u vervolgens onderling vergelijken. Wij tonen zoveel mogelijk producten die op uw zoektocht aansluiten. De volgorde van weergave gebeurt altijd op basis van de match met de gekozen zoekterm, kwaliteit en de populariteit van het product. De populariteit wordt voornamelijk bepaald op basis van het aantal aanvragen. We sorteren ook op kwaliteit om ook rekening te kunnen houden met de waarderingen van bestaande gebruikers, het aantal klachten over het product en andere inzichten.

Hoe verdienen wij met het vergelijken van producten?

Wanneer u via onze website een product afsluit, ontvangen wij hiervoor bijna altijd een eenmalige vergoeding indien wij een contract hebben afgesloten met deze aanbieder. Bij sommige aanbieders geldt een vergoeding per doorgeschakelde bezoeker.

Hoe waarborgen we onze onafhankelijkheid?

Deze website tracht met zoveel mogelijk aanbieders afspraken te maken en de verschillen in vergoeding klein te houden om zo de onafhankelijkheid te waarborgen.