Over ons

Wie we zijn

Spaaronline is een gespecialiseerde vergelijkingssite van bankproducten. Het bedrijf Netcapital is verantwoordelijk voor de inhoud van de site. De website van Netcapital is ondergebracht op Netcapital.eu.

Missie

Als doel heeft Spaaronline het zo eenvoudig en toegankelijk aanbieden van informatie waarop consumenten zelf kunnen kiezen voor het beste bankproduct. De structuur en opbouw streeft na dat iemand zelf bepaalt op basis van zijn eigen voorkeuren wat voor hem het beste product is. Spaaronline probeert zo weinig mogelijk een eigen voorkeur te geven en geeft altijd een overzicht met meerdere aanbieders.

Toekomstplannen

Spaaronline is nog niet af. Er ontbreken nog diverse bankproducten. Daarnaast worden de teksten nog altijd waar mogelijk verbeterd.

Suggesties of opmerkingen?

Spaaronline wil graag jouw of uw mening horen. Schroom niet als u tegen een fout aanloopt of de site u tegenvalt. De site is op veel punten al aangepast na aanleiding van suggesties van anderen. Contacteer ons gerust.

Adverteren?

Spaaronline biedt financiële instellingen de mogelijkheid om hun product te tonen aan een groot publiek. Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden contacteer ons gerust.

Bezoek en Postadres

Spaaronline is als bedrijf geregistreerd in het Nederlandse handelsregister onder de naam Netcapital.

Bedrijfsnaam: Netcapital
Straatnaam: Spacelab 47
Postcode: 3824 MR
Plaats: Amersfoort
Land: Nederland

BTW Nr. NL853008280B01
Telefoon: 0641815487
KvK-nummer: 58369465
Fax nr: 0848316428
Email: dirk.folkerts@netcapital.eu