FR

Jeroen Geuens

Spaarrekeningopenen helpt je bij je financiële keuzes. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De E-Fidelity Account van Deutsche Bank is een getrouwheidsspaarrekening met een erg hoge premie, geschikt voor wie op lange termijn denkt en voor wie zijn spaargeld minstens 12 maanden met rust kan laten.

Openen en beheren

Je kunt je E-Fidelity-rekening makkelijk openen op Db’s website, via de link hieronder. Daar kun je ook terecht voor het beheer van je rekening en voor een overzicht en de uittreksels van recente transacties.

Rente en premie

De E-Fidelity geeft je 0,01% basisrente en 0,10% getrouwheidspremie. Deze rekening is dan ook vooral geschikt voor wie zijn spaargeld minstens 12 maanden kan laten staan.

Kosten

Het openen van deze getrouwheidsspaarrekening is gratis, net als het beheer en het sluiten. De jaarlijkse afrekening kost je ook niets, net zoals dagelijkse afschriften.

Wil je een verzekering bij deze rekening, dan kan dat voor 4 euro per jaar.

Verder betaal je postkosten: 1,50 euro voor zendingen binnen België, 2 euro voor zendingen binnen Europa en 3 euro voor zendingen buiten Europa.

Geen roerende voorheffing

De getrouwheidsrekening is een gereglementeerde spaarrekening; voor het inkomstenjaar 2020 betaal je geen belasting of roerende voorheffing als je minder dan 990 euro rente krijgt — 1.980 euro voor gezamenlijke rekeningen op naam van getrouwde of wettelijk samenwonende koppels. Krijg je meer, dan houdt DB er 15% roerende voorheffing af.

Belangrijkste voordelen

  • Geen roerende voorheffing
  • Gratis gereglementeerde spaarrekening
  • Geschikt voor sparen op langere termijn (minstens 12 maanden)

Rente en voorwaarden


Basisrente0,01 %
Getrouwheidspremie0,10 %
Totale rente0,11 %
Kosten per jaar0,00 €
VoorwaardenNee
Minimuminleg0,00 €
Roerende voorheffingNee
GarantieBE
Max. dekking100.000,00 €

» Bezoek website


> Nu je getrouwheidsspaarrekening openen bij Deutsche Bank!


Veilig sparen

De E-Fidelity Account van onder het Duitse depositogarantiestelsel. Je spaargeld is veilig tot 100.000 euro. Alles daarboven kun je verliezen wanneer Deutsche Bank failliet gaat of dreigt te gaan. Het bedrag boven de drempel kan ook in waarde dalen of je kunt het omzetten in aandelen.