FR

Jeroen Geuens

Spaaronline helpt je bij je financiële keuzes. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De E-Fidelity Account van Deutsche Bank is een spaarrekening met een hoge getrouwheidspremie. ideaal voor wie op lange termijn denkt en voor wie zijn spaargeld minstens 12 maanden met rust kan laten.

Openen en beheren

Je kunt je E-Fidelity-rekening makkelijk openen via de link hieronder. Op Db’s website kun je je rekening ook beheren en je vindt er een overzicht en de uittreksels van recente transacties.

Rente en premie

Op deze spaarrekening krijg je een relatief hoge getrouwheidspremie. Ze is er dan ook vooral voor wie zijn spaargeld minstens 12 maanden kan laten staan.

Belasting

Je kunt belastingvrij rente krijgen tot aan het wettelijk maximum. Gezamenlijke rekeningen mogen het dubbele. De bank houdt pas voorheffing af als de rente over de drempel gaat.

Risico

Je spaargeld valt onder het Belgische recht en het is beschermd. Als Db toch een keer failliet zou gaan kun je wel een deel van je geld verliezen of het kan in waarde dalen.

Belangrijkste voordelen

  • Gereglementeerde spaarrekening
  • Geschikt voor sparen op langere termijn

Rente en voorwaarden


Basisrente0,50 %
Getrouwheidspremie1,00 %
Totale rente1,50 %
Kosten per jaar0,00 €
VoorwaardenNee
Minimuminleg0,00 €
Roerende voorheffingNee
GarantieBE
Max. dekking100.000,00 €

» Bezoek website


> Nu je getrouwheidsspaarrekening openen bij Deutsche Bank!


Zijn er voorwaarden?

Je kunt met eender welk bedrag beginnen sparen en je gaat zo lang door als je zelf wil.