Jeroen Geuens

Spaaronline helpt je bij je financiële keuzes. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Azur-spaarrekening van Keytrade Bank is een gereglementeerde rekening die je makkelijk in het kantoor of online opent. Dat doe je door op de link onder aan deze bespreking te klikken.

Eigenschappen van Keytrade Azur

De spaarrekening heeft een onbepaalde looptijd en je bepaalt zelf wanneer en hoeveel je spaart. Je kunt ook op eender welk moment aan je geld. Je kunt je saldo en je recente verrichtingen online nakijken.

De basisrente is laag ten opzichte van de getrouwheidspremie. Het kan dus slim zijn je geld een tijd langer bij te houden om zo elk jaar getrouwheidspremie bij elkaar te sprokkelen.

Basisrente verzamel je vanaf de eerste dag en je krijgt ze elk jaar met nieuwjaar. Getrouwheidspremie geldt voor bedragen die 12 maanden blijven staan en die krijg je op de eerste van elk kwartaal.

Geen roerende voorheffing

Je betaalt geen belasting op rente onder het wettelijk plafond. Als je meer krijgt houdt de bank er roerende voorheffing af. Getrouwde of samenwonende spaarders mogen dubbel zoveel rente krijgen.

Belangrijkste voordelen

  • Gereglementeerde spaarrekening
  • Online of in het kantoor openen en beheren

Rente en voorwaarden


Basisrente1,00 %
Getrouwheidspremie0,50 %
Totale rente1,50 %
Kosten per jaar0,00 €
VoorwaardenNee
Minimuminleg0,00 €
Roerende voorheffingNee
GarantieBE
Max. dekking100.000,00 €

» Bezoek website


> Open hier de Keytrade Azur spaarrekening!


Risico’s

Je spaargeld valt onder de Belgische spaardepositogarantie. Als Keytrade bank faalt kun je een deel van je geld verliezen of het kan in waarde dalen.