Jeroen Geuens

Spaaronline helpt je bij je financiële keuzes. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Fidelity-spaarrekening van Medirect heeft een hoge getrouwheidspremie. Dat maakt ze geschikter voor wie zijn geld pas binnen een (paar) jaar nodig denkt te hebben.

De basisrente verzamel je vanaf de eerste dag en je krijgt ze iedere eerste dag van het jaar. Getrouwheidspremie geldt voor bedragen die 12 maanden op je rekening staan en je krijgt ze elk kwartaal.

Verder heeft deze rekening een onbepaalde looptijd. Je kunt ze vandaag openen en doorsparen zo lang je wil. Als je ze beu bent kun je ze ook weer gewoon sluiten.

Roerende voorheffing

De Fildelity-rekening is gereglementeerd. Je betaalt geen belasting op rente onder het wettelijk plafond. Voor gezamenlijke rekeningen is dat het dubbele. Als je toch meer krijgt houdt de bank er automatisch roerende voorheffing af.

Bescherming

Je spaargeld valt onder de Belgische depositogarantie. Het is beschermd. Als Medirect failliet zou gaan kun je wel een deel van je geld verliezen of het kan in waarde dalen.

Belangrijke voordelen

  • Spaar zo lang je wil
  • Gereglementeerde spaarrekening
  • Online openen en sluiten zonder gedoe

Kosten en kenmerken


Basisrente0,75 %
Getrouwheidspremie1,80 %
Totale rente2,55 %
Kosten per jaar0,00 €
VoorwaardenNee
Minimuminleg0,00 €
Roerende voorheffingNee
GarantieBE
Max. dekking100.000,00 €

» Bezoek website


> Nu sparen bij Medirect!


Hoe open ik deze rekening?

Volg de link hierboven. Als je al Medirectklant bent kun je gewoon inloggen en je rekening openen. Als je klant wil worden kan dat ook direct online.