Jeroen Geuens

Spaaronline helpt je bij je financiële keuzes. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Deze getrouwheidsrekening van NIBC Direct is net als de gewone spaarrekening gereglementeerd. Het grootste verschil is dat je op deze rekening veel meer getrouwheidspremie krijgt.

Dat maakt deze spaarrekening ideaal voor wie op langere termijn denkt. Als je regelmatig een bedrag opzij zet voor later kan deze rekening een goede keuze zijn.

Depositogarantie

Geld op deze rekening valt onder de Nederlandse depositogarantie. Als NIBC ooit failliet zou gaan kun je een deel van je spaargeld verliezen. Je kunt het ook omzetten in aandelen.

Wie kan deze rekening openen?

Elke meerderjarige met zijn fiscale woonplaats in België kan deze rekening openen. Als je een andere fiscale woonplaatsen hebt moet je extra aanvraagformulieren invullen.

Je hebt een (eigen) e-mailadres en een geldige identiteitskaart nodig. Verder hou je je gsm of smartphone best in de buurt en je moet een Belgische zichtrekening op jouw naam hebben.

Belangrijkste voordelen

  • Sparen voor de lange termijn
  • Beschermd door de Nederlandse depositogarantie

Rente en voorwaarden


Basisrente0,50 %
Getrouwheidspremie1,50 %
Totale rente2,00 %
Kosten per jaar0,00 €
VoorwaardenNee
Minimuminleg0,00 €
Roerende voorheffingNee
GarantieNL
Max. dekking100.000,00 €

» Bezoek website


> Nu een getrouwheidsrekening openen bij NIBC Direct!


Betaal ik roerende voorheffing?

Alleen als je rente over het wettelijk maximum gaat. Dan houdt de bank er automatisch belasting af.