Jeroen Geuens

Spaaronline helpt je bij je financiële keuzes. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Bij de klassieke spaarrekening van NIBC Direct profiteer je van dezelfde basisrente en getrouwheidspremie. Goed voor wie zijn geld vrij snel weer nodig heeft en voor wie het even gerust kan laten.

NIBC Direct valt onder het Nederlandse NIBC Bank nv. De Nederlandsche Bank controleert ook het Belgische kantoor. NIBC’s rekeningen vallen wel onder het Belgische recht.

Deze rekening is er voor iedereen die meerderjarig is en die zijn fiscale woonplaats in België heeft. Als je je fiscale woonplaats in het buitenland hebt kun je deze rekening niet openen.

Gereglementeerd sparen

Dit is een gereglementeerde spaarrekening. Je kunt dus belastingvrij rente krijgen tot aan het wettelijke plafond. Op gezamenlijke rekeningen is dat het dubbele. Als je meer krijgt houdt de bank er roerende voorheffing af. Dat gebeurt automatisch.

Vergelijken

Op NIBC’s website kun je berekenen hoeveel deze rekening je opbrengt en of dat beter is dan bij je huidige bank. Je krijg direct een grafiek met de resultaten.

Belangrijkste voordelen

  • Gereglementeerde spaarrekening
  • Gelijke basisrente en getrouwheidspremie

Rente en voorwaarden


Basisrente1,50 %
Getrouwheidspremie0,50 %
Totale rente2,00 %
Kosten per jaar0,00 €
VoorwaardenNee
Minimuminleg0,00 €
Roerende voorheffingNee
GarantieNL
Max. dekking100.000,00 €

» Bezoek website


> Nu een spaarrekening openen bij NIBC Direct!


Hoe open ik deze rekening?

Volg de link hierboven en vul het formulier in. Stuur NIBC een scan of een foto van je identiteitskaart en stort een eerste bedrag van je tegenrekening naar je nieuwe NIBC-spaarrekening.