Dynamic Sparen van Medirect is een gereglementeerde spaarrekening naar Belgisch recht. De rekening heeft een onbepaalde looptijd en je kunt je spaargeld op eender welk moment opvragen.

Deze rekening heeft geen minimuminleg. Je kunt met de kleinste bedragen beginnen. Ze heeft wel een plafond. Je kunt niet meer dan dat bedrag op je Dynamic-rekening zetten.

Rente en premie

Je verdient basisrente vanaf de eerste dag. Die rente krijg je elke keer op de eerste van het jaar. De getrouwheidspremie krijg je dan weer op de eerste van elk nieuw kwartaal.

Roerende voorheffing

Je betaalt geen belasting op rente onder het wettelijk plafond. Voor getrouwde of wettelijk samenwonende koppels geldt het dubbele. Als je toch meer krijgt houdt de bank roerende voorheffing van het deel boven die drempel. Dat gebeurt automatisch.

Depositogarantie

Deze rekening valt onder het Belgisch recht. Je spaargeld is beschermd. Als de bank toch een keer failliet dreigt te gaan kun je een deel van je geld verliezen of je kunt het omzetten in aandelen.

Belangrijkste voordelen

  • Gereglementeerde spaarrekening
  • Je kunt je spaargeld altijd opvragen

Kosten en kenmerken


Basisrente1,40 %
Getrouwheidspremie0,40 %
Totale rente1,80 %
Kosten per jaar0,00 €
VoorwaardenNee
Minimuminleg0,00 €
Roerende voorheffingNee
GarantieBE
Max. dekking100.000,00 €

» Bezoek website


> Nu dynamisch sparen bij Medirect!


Waar kan ik mijn saldo nakijken?

MeDirect voorziet een beveiligde online omgeving voor zijn klanten. Daar kun je inloggen en je maximuminleg in het oog houden. Hou er ook rekening mee dat je niet onder nul mag.