FR

Maandsparen Max van MeDirect is een gereglementeerde spaarrekening met een opvallend hoge getrouwheidspremie. Je kunt ze online openen en er geldt geen minimuminleg, wel een maandelijkse maximuminleg.

Eigenschappen van MeDirect Maandsparen Max

Het openen en beheren van een Maandsparen Max-rekening is gratis. Je kunt ook altijd aan je spaargeld. Je krijgt één keer per jaar basisrente en vier keer per jaar getrouwheidspremie.

Deze gereglementeerde spaarrekening heeft geen minimuminleg, je kunt met eender welk bedrag beginnen. Ze heeft wel een maximuminleg: je kunt per maand maar 5.000 euro sparen.

Je krijgt 0,05% basisrente en 0,65% getrouwheidspremie. De Maandsparen Max-rekening kan dus interessant zijn voor wie zijn geld langere tijd opzij kan zetten.

Geen roerende voorheffing

Je betaalt geen belasting als je minder rente krijgt dan 990 euro. Voor gezamenlijke rekeningen is dat het dubbele: 1.980 euro. Als je meer rente krijgt houdt de bank 15% roerende voorheffing van het deel boven de drempel.

Je geld is beschermd

De Maandsparen Max-rekening valt onder de Belgische depositogarantie. Dat betekent dat je spaargeld beschermd is tot 100.000 euro. Alles boven dat bedrag kun je in geval van een faillissement kwijtraken of het kan in waarde dalen.

Belangrijkste voordelen

  • Interessant voor de lange termijn
  • Gereglementeerde spaarrekening
  • Maximaal 5.000 euro per maand sparen
  • Geen roerende voorheffing op rente onder 990 euro

Kosten en kenmerken


Basisrente0,05 %
Getrouwheidspremie0,65 %
Totale rente0,70 %
Kosten per jaar0,00 €
VoorwaardenJa
Minimuminleg0,00 €
Roerende voorheffingNee
GarantieBE
Max. dekking100.000,00 €

» Bezoek website


> Nu je Maandsparen Max-rekening openen bij MeDirect!


Wanneer krijg ik rentes en premies?

De basisrente krijg je één keer per jaar, gewoonlijk op 1 januari. De getrouwheidspremie krijg je vier keer per jaar, op de eerste van elk nieuw kwartaal.