De Vision Max-rekening van Santander Consumer Bank is een gereglementeerde spaarrekening voor wie een groot bedrag kan inleggen. De basisrente hangt af van hoe hoog je saldo is. De getrouwheidspremie is uitzonderlijk hoog. Ideaal voor de lange termijn.

Eigenschappen

Je hebt een serieus bedrag nodig om deze spaarrekening te openen. Je kunt wel onder die drempel eens het bedrag op je rekening staat. Hou rekening met de basisrente: die hangt af van je saldo. De getrouwheidspremie blijft wel altijd gelijk.

Roerende voorheffing

De Vision Max-rekening is gereglementeerd en je betaalt dus geen belasting op rente onder het wettelijk maximum. Op gezamenlijke rekeningen mag het dubbele. Als je toch meer krijgt houdt de bank automatisch roerende voorheffing van het deel boven het plafond.

Deze rekening openen

Volg de link hieronder en open je rekening direct online. Dat kan met je eID of met Itsme. Je kunt ook een formulier opsturen met de post. Santander heeft in ieder geval je identiteitsgegevens nodig en het nummer van de zichtrekening die je als tegenrekening wil gebruiken.

Belangrijkste voordelen

  • Direct online te openen
  • Opvallend hoge getrouwheidspremie

Kosten en kenmerken


Basisrente0,05 %
Getrouwheidspremie1,80 %
Totale rente1,85 %
Kosten per jaar0,00 €
VoorwaardenJa
Minimuminleg
Roerende voorheffingNee
GarantieES (ES)
Max. dekking100.000,00 €

» Bezoek website


> Nu een Vision Max-rekening openen bij Santander!


Waarom wil Santander mijn zichtrekeningnummer?

Om je te kunnen identificeren. Als je Vision Max als gezamenlijke rekening opent moet de tegenrekening exact dezelfde houders hebben. Om deze rekening te openen moet je een natuurlijk en meerderjarig persoon zijn en je moet op een Belgisch adres wonen.