FR

Vision+ van Santander Consumer Bank is de langetermijnversie van de gewone Visionrekening. Je krijgt een iets lagere basisrente en een veel hogere getrouwheidspremie.

Verder is deze spaarrekening ook gereglementeerd. Je betaalt geen belasting op rente onder het wettelijke maximum. Als je toch meer krijgt houdt de bank er automatisch roerende voorheffing af.

Rente en premie

Je krijgt minder basisrente dan bij de Visionrekening. De rest blijft wel hetzelfde: je verzamelt rente vanaf de eerste dag en je krijgt ze elk jaar met nieuwjaar.

De getrouwheidspremie is wel veel hoger. Die geldt voor bedragen die minstens 12 maanden aan een stuk op je rekening staan en je krijgt je premie op de eerste van elk nieuw kwartaal.

Veiligheid

Je spaargeld is beschermd dankzij het depositogarantiestelsel. Als Santander toch een keer failliet zou gaan kun je een deel van je geld verliezen of het kan in waarde dalen.

Belangrijkste voordelen

  • Hoge getrouwheidspremie
  • Gereglementeerde spaarrekening
  • Ideaal voor langetermijnspaarders

Kosten en kenmerken


Basisrente0,85 %
Getrouwheidspremie1,80 %
Totale rente2,65 %
Kosten per jaar0,00 €
VoorwaardenNee
Minimuminleg0,00 €
Roerende voorheffingNee
GarantieESP
Max. dekking100.000,00 €

» Bezoek website


> Nu je Vision+-spaarrekening openen bij Santander!


Wat moet ik nog weten?

Je hebt geen minimumbedrag nodig om deze rekening te openen en de looptijd is onbeperkt. Je spaart zo veel en zo lang je wil.