FR

De Vision+-rekening van Santander Consumer Bank is een gratis en gereglementeerde spaarrekening met een hoge getrouwdheidspremie. Dat maakt deze rekening geschikter voor langetermijnsparen.

Eigenschappen van Santander Vision+

Een Vision+-rekening openen kan gewoon online, op Santanders website. Daar beheer je je spaarrekening ook. Openen, beheren en sluiten is gratis. Je betaalt ook geen andere kosten, zoals post: je uittreksels vind je ook in je online Santanderprofiel.

Rente en premie

Je krijgt 0,05% basisrente en 0,55% getrouwheidspremie. De Vision+-spaarrekening is dus meer geschikt voor wie zijn geld een tijd kan missen. Denk je dat je je geld vrij snel weer wil opnemen, lees dan onze review van [Santander Vision].

Gereglementeerde rekening

Je kunt tot 990 euro rente of intrest krijgen zonder dat er roerende voorheffing of belasting af gaat. Voor gezamenlijke rekening is dat het dubbele: 1.980 euro. Krijg je meer rente dan die bedragen, dan houdt Santander 15% van het surplus.

Je geld is beschermd

Spaarrekeningen van Santander vallen onder het Belgisch recht en onder de Belgische depositogarantie. Dat wil zeggen dat je geld tot 100.000 euro per persoon en per bank beschermd is. Als Santander failliet zou gaan kun je het deel boven dat bedrag verliezen of het kan in waarde dalen.

Belangrijkste voordelen

  • Gratis spaarrekening
  • Hoge getrouwheidspremie
  • Geen roerende voorheffing
  • Spaarrekening naar Belgisch recht
  • Je geld is beschermd tot 100.000 euro

Kosten en kenmerken


Basisrente0,05 %
Getrouwheidspremie0,55 %
Totale rente0,60 %
Kosten per jaar0,00 €
VoorwaardenNee
Minimuminleg0,00 €
Roerende voorheffingNee
GarantieBE
Max. dekking100.000,00 €

» Bezoek website


> Nu je Vision+-spaarrekening openen bij Santander!


Wat als ik m’n spaargeld snel weer nodig heb?

Bekijk dan onze bespreking van Santanders Vision even. Die heeft een hogere basisrente dan Vision+ (0,25% in plaats van 0,05%), ook een lagere getrouwheidspremie (0,10% in plaats van 0,55%).