FR

Vision van Santander Consumer Bank is een gereglementeerde spaarrekening zonder minimuminleg en met een onbeperkte looptijd. Geschikt voor wie geen concrete plannen heeft met zijn spaargeld.

Je kunt deze rekening makkelijk online openen. Als je je eID of een identificatieapp gebruikt gaat het nog sneller. Anders vul je je gegevens zelf in. Santander heeft videos met uitleg en voorbeelden.

Rente en premie

Je krijgt een vrij hoge basisrente en een relatief lage getrouwheidspremie. Deze spaarrekening is daarom ideaal voor wie op relatief korte termijn geld nodig heeft.

Roerende voorheffing

Je betaalt geen belasting als je minder rente krijgt dan het wettelijk maximum. Anders houdt de bank roerende voorheffing af op het deel boven dat plafond. Gezamenlijke rekeningen mogen het dubbele van dat maximum per jaar krijgen.

Belgisch recht

Je spaargeld is beschermd door het Belgische garantiestelsel. Denk er wel aan dat het minder waard kan worden als Santander ooit failliet gaat. Je kunt een deel ook omzetten in aandelen.

Belangrijkste voordelen

  • Geen minimuminleg
  • Onbeperkte looptijd
  • Vrij hoge basisrente
  • Gereglementeerde spaarrekening

Kosten en kenmerken


Basisrente1,45 %
Getrouwheidspremie0,40 %
Totale rente1,85 %
Kosten per jaar0,00 €
VoorwaardenNee
Minimuminleg0,00 €
Roerende voorheffingNee
GarantieESP
Max. dekking100.000,00 €

» Bezoek website


> Nu je Visionspaarrekening openen bij Santander!


Waar kan ik mijn rekening(en) nakijken?

Online bij ‘Mijn Rekeningen’. Je kunt er je bestaande rekeningen zien en je opent er makkelijk een nieuwe. Je kunt er ook je ontvangen intresten zien en berekenen hoeveel je nog krijgt. Daarnaast kun je er je eigen gegevens zien en aanpassen.