Jeroen Geuens

Spaaronline helpt je bij je financiële keuzes. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Bij CKV kun je je geld op verschillende manieren laten opbrengen. Afhankelijk van wanneer je rente wil kun je een ander soort termijnrekening openen. De looptijd beslis je zelf.

Hou er wel rekening mee dat de termijnrekeningen van CKV een minimale looptijd hebben en dat die verschilt per rekening. Kijk dus zeker na hoelang je je geld kunt missen voor je een rekening opent.

Er geldt ook een minimuminleg bij alle rekeningen. Bij sommige heb je al een redelijk kapitaal nodig om te beginnen sparen. Kijk ook hier de specifieke getallen na voor je een contract tekent.

De termijnrekeningen van CKV zijn niet-gereglementeerd. Je betaalt dus altijd belasting of roerende voorheffing op rente die je krijgt. Die voorheffing hoef je niet meer aan te geven op je belastingen.

Belangrijkste voordelen

  • Verschillende rekeningtypes mogelijk
  • Je betaalt altijd roerende voorheffing op rente

Belangrijkste kenmerken


Minimuminleg100,00 €
Kosten per jaar0,00 €
Roerende voorheffingJa
GarantieBE
Max. dekking100.000,00 €

» Bezoek website


>> Open nu uw CKV Termijnrekening!


Risico’s

Je spaargeld valt voor een bepaald bedrag onder de Belgische depositogarantie. Als CKV failliet zou gaan kun je alles boven dat bedrag verliezen of het kan in waarde dalen.