FR

Jeroen Geuens

Spaaronline helpt je bij je financiële keuzes. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Long Term Account van ING is een niet-gereglementeerde termijnrekening. De rentevoet blijft vast tijdens de looptijd en je krijgt elk jaar rente op de vervaldag.

Na de volledige looptijd van je rekening krijg je het volledige bedrag terug. Ondertussen kun je niet aan je geld. Denk dus na of je je spaargeld zo lang kunt missen.

Er geldt een minimuminleg bij deze rekening. Verder beslis je zelf hoelang je spaart. Door de vaste rentevoet weet je precies hoeveel je geld zal opbrengen na de volledige looptijd.

Rente

Je krijgt elk jaar rente op de zicht- of beleggersrekening die je aan deze termijnrekening koppelde. Het saldo staat op je afschriften en in Home’Bank op in de apps voor je smartphone of tablet.

Als je op de eindvervaldag beslist om door te sparen kun je je gekregen intrest ook op de Long Term Account laten staan. Dan brengt deze rekening nog meer op.

Belangrijkste voordelen

  • Minimuminleg
  • Kies zelf je looptijd
  • Niet-gereglementeerde termijnrekening
  • Je weet op voorhand hoeveel deze rekening opbrengt

Belangrijkste kenmerken


Minimuminleg1.000,00 €
Kosten per jaar0,00 €
Roerende voorheffingJa (30 %)
GarantieBE
Max. dekking100.000,00 €

» Bezoek website


> Nu je Long Term Account openen bij ING!


Roerende voorheffing

De Long Term Account is een niet-gereglementeerde spaarrekening. Je betaalt sowieso 30% belasting op de intrest. Die intrest hoef je niet meer in te vullen op je belastingaangifte.

Deze rekening openen

Je opent deze rekening door te mailen naar customerdatamanagement@ing.be.