FR

Jeroen Geuens

Spaaronline helpt je bij je financiële keuzes. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons en onze dienst; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De termijnrekening van NIBC Direct is een gereglementeerde spaarrekening voor wie zijn geld een tijd zorgeloos opzij wil zetten. Je kiest zelf hoeveel en hoelang je spaart.

Je kunt sparen voor een paar maanden of je gaat ineens voor een paar jaar. Hoe langer je spaart hoe meer rente je krijgt. Die rentevoet blijft trouwens vast tijdens de hele looptijd.

Je rentevoet verandert alleen wanneer NIBC hem binnen de veertien dagen na het openen van je rekening aanpast. Als hij stijgt stijgt de jouwe mee. Als hij daalt blijft jouw rentevoet hetzelfde.

Roerende voorheffing

Deze rekening is niet gereglementeerd. Je betaalt dus sowieso belasting op de rente die je krijgt. De nettorente die je overhoudt hoef je niet meer in te geven in je belastingen.

Belangrijk

Anders dan bij een gewone spaarrekening staat je geld vast tot aan de eindvervaldag. Tot dan krijg je elke maand of elk jaar rente. Op de eindvervaldag sluit de bank je rekening automatisch.

Belangrijkste voordelen

  • Gereglementeerde termijnrekening
  • Je betaalt sowieso roerende voorheffing
  • Hoe langer je spaart hoe hoger de rentevoet

Belangrijkste kenmerken


Minimuminleg100,00 €
Kosten per jaar0,00 €
Roerende voorheffingJa
GarantieBE
Max. dekking100.000,00 €

» Bezoek website


> Nu een termijnrekening openen bij NIBC Direct!


Voor wie is dit interessant?

Je kunt pas aan je geld op de eindvervaldag. Deze rekening is dus interessant voor wie zijn geld een paar maanden of jaren kan missen.